★ etusivu
★ ponit
★ toiminta
★ muuta

Kasvatus

Sointuvassa on vuosien mittaan syntynyt kasvatteja useista eri roduista, mutta nykyään kasvatamme pääasiassa shetlanninponeja, jotka ovat kuuluneet kasvatusrotuihimme aivan alkuajoista saakka. Kasvattimme ovat pääasiassa valjakkopainotteisia, mutta joukkoon mahtuu myös joitakin ratsupainotteisia yksilöitä. Kasvattamamme shetlanninponit tunnistaa etuliitteestä Sointuvan tai nimen perään lisättävästä liitteestä SVA. Molemmat kasvattajanimemme on rekisteröity VRL:n kasvattajanimirekisteriin.

Sointuvassa asustelee nykyään myös sekalainen sakki suomenhevosia ja suomalaisia puoliverisiä, joten kasvatamme niitä pienimuotoisesti shetlanninponien ohella. Suomenhevosemme saavat kasvattajanimekseen etuliiteetn Sointuvan, kun taas ' puoliverisillä käytämme etuliitettä Svan. Suomalaiset puoliverisemme ovat kaikki kenttäpainotteisia, ja myös suuri osa suomenhevosista, mutta niistä löytyy poikkeuksiakin.

Sointuvasta on mahdollista saada tilausvarsoja ja tarjoamme myös tammoja ja oreja jalostuskäyttöön ulkopuolisille tammoille. Jos olet kiinnostunut hankkimaan Sointuvan kasvatin itsellesi, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen jonnavirtuaali@gmail.com. Jo syntyneitä kasvatteja kannattaa myös käydä vilkaisemassa myytävät-sivulta tai astutuskalenterista. Muistathan lukea myyntiehdot ennen ostotarjousta ja kerro tarjouksessa mihin kasvatti on menossa ja millaisia tulevaisuudensuunnitelmia sen varalle on.

astutuskalenteri / kasvattilista


Myyntiehdot

1. Kasvatille tehdään omat sivut viimeistään 2 viikon kuluttua ostopäivästä ja niiltä tulee käydä ilmi perustiedot sekä kasvattajaksi linkitettävä Jonna / Sointuva. (Kasvatin sivut ilmoitetaan minulle osoitteeseen jonnavirtuaali@gmail.com)
2. Kasvatti rekisteröidään VRL:n rekisteriin mahdollisimman pian, kasvattajaksi SOIN4311 ja kasvattajanimeksi SVA / Sointuvan / Svan.
3. Sivuilla tulee näkyä jonkinlaisia elonmerkkejä silloin tällöin (kisat, päiväkirja tms.) - suositeltavaa myös hankkia vähintään 1 jälkeläinen
4. Jos joudut luopumaan kasvatista, suositeltavaa on kuitenkin tarjota kasvattia ensin takaisin minulle. Jos kuitenkin myyt kasvatin eteenpäin, on uudet sivut iloitettava minulle.
5. Jos kasvatin osoite muuttuu omistuksessasi, ilmoita asiasta minulle sähköpostitse.
6. Jos kasvatin sivuilla ei näy pitkään aikaan minkäänlaista aktiivisuutta, eikä omistaja vastaa yhteydenottoihin, voin ottaa kasvatin takaisin.

Kilpailut

Kilpailutoimintamme ei ole kovin aktiivista, mutta tarkoituksena on järjestää valjakkoajokisoja silloin tällöin. Ulkopuolisilla henkilöillä on myös mahdollista vuokrata tilojamme kilpailujen järjestämiseen. Jos kiinnostuit, voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla.

pvm vip jaos, laji kutsu / tulokset
14.07.2013 11.07.2013 VVJ, valjakkoajo tulokset
21.08.2008 18.08.2008 KRJ, kouluratsastus tulokset
29.03.2008 26.03.2008 KRJ, kouluratsastus tulokset
29.03.2008 26.03.2008 ERJ, esteratsastus tulokset
25.11.2007 22.11.2007 KRJ, kouluratsastus tulokset
24.11.2007 21.11.2007 ERJ, esteratsastus tulokset
Ulkoasu © Jonna, tämän sivun kuva © Bob Langrish

Sointuva on virtuaalitalli