Adanné Sportponies

Vanhat päivitykset (uusin ylimpänä)

21.07.2014: Ostin jälleen uuden vahvistuksen nyffikantaan, käykää kurkkaamassa Aksua! Aksu on 11-vuotias nyffiori, joka pääsee pian kilpailemaan kenttää CIC1-tasolla. Nyt myös vihdoin kaikki suomenhevoset ja suomalaiset puoliveriset on saatu siirrettyä Sointuvaan, joten jäljellä on enää ainoastaan connemarat ja newforestit. Kenttäkisoja löytyy tällä hetkellä kalenterista melko heikosti, joten kisoihin ei olla hetkeen päästy ilmoittautumaan...

29.06.2014: Uusi nyffiori talliin, tervetuloa Kemill Cameron, jota kutsumme Eeroksi. Eero on 5-vuotias kenttäpainotteinen ori, jonka suhteen odotukset ovat korkealla tulevaisuudessa. Iso kasa poneja myös rekisteriin, tunnukset tosin ovat vielä päivittämättä ponien sivuille.

25.06.2014: Vaikka uusi ulkoasu löytyikin, ei sen vaihtaminen ollutkaan niin kiva juttu, joten sitä ollaan tässä puuhailtu viime kuukaudet. Nyt kaikki on kuitenkin valmista ja Adanné jälleen toiminnassa. Pian jatketaan kisaamista ja uusia varsoja on myös suunnitteilla tälle syksylle.

24.02.2014: Pitkä tauko jälleen takana! Edellinen ulkoasu rupesi tosissaankin tympimään, joten motivaatio Adannén päivittämiseen oli pyöreä nolla pitkän aikaa. Nyt on kuitenkin uusi ulkoasu löytynyt, ja vaikka valmisulkoasu onkin, niin pienellä muokkauksella olen ainakin itse tyytyväinen lopputulokseen.

10.11.2013 » Pientä hiljaiseloa on taas vietetty koulukiireistä johtuen, mutta tänään pitkästä aikaa saatiin uusi tamma poniemme joukkoon. Tervetuloa siis Rominique! Rominiquelle ei olla vielä keksitty natsaavaa lempinimeä, mutta eiköhän sellainenkin jossain vaiheessa keksitä.

10.09.2013 » Kolme syksyn ensimmäistä kasvattia saivat sivut itselleen: Harlow, Caleb ja Abigail. Vielä Aman ja Abgen (ja Nadian) varsojen sivut tekemättä, tosin Ama muuttaa varsoineen Sointuvaan, joten uuden sivut tullaan tekemään sinne suoraan.

Abigail on muuten myytävänä, joten ostotarjouksia vain kehiin, jos kaksipolvinen kenttäconnemara kiinnostaa!

30.08.2013 » Syyskuu saattaa olla melko hiljaista aikaa virtuaalitallien parissa omistajan uuteen kouluun menon takia!

29.08.2013 » Adanné on jäänyt hieman vähemmälle huomiolle Sointuvan viedessä aikaa ulkoasuvaihdoksen takia. Adannéssakin tulee tulevaisuudessa pieniä muutoksia hevosten sivuille, mutta niistä lisää myöhemmin. Timo ja Mary, uusimmat connemarahankintamme saivat viimeinkin rekisterinumerot, joten ponit pääsevät nyt kilpailemaan kenttää ja myös muita lajeja yhdessä muiden ponien kanssa. Myös Canley ja Helmi ovat täyttäneet 3 vuotta ja siirtyvät aktiivikilpailemiseen.

19.08.2013 » Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan! Paljon onnea Adanné, paljon onnea vaan! Uskomatonta kyllä, mutta Adanné täyttää tänään huimat viisi vuotta! Pitkä aika on siis jo porskutettu, mutta toivottavasti on vielä monta vuotta edessä. Synttäreiden kunniaksi en valitettavasti kerinnyt järjestää mitään erikoijuttuja tälle vuodelle, mutta synttäreille sopivasti saimme upean lahjan - Asta varsoi ensimmäisen varsansa hieman ennen puoltayötä!

15.08.2013 » Adanné tulee piakkoin kokemaan muutoksia asukaskuntansa suhteen, sillä puoliverisemme ja suomenhevosemme muuttavat Sointuvaan. Hevosmäärämme siis pienenee reilusti, mutta sen ansiosta voimme täällä keskittyä lähinnä kenttäconnemarojen kasvatukseen ja haalia siinä sivussa mukaan lisää new foresteja sekä mahdollisesti ihan uusiakin ponirotuja. Kaikkien muuttavien hevosten sivuille tulee vähintään pariksi kuukaudeksi linkit uusille sivuille ja sivut päivitetään myös VRL:n rekisteriin mahdollisimman pian.

12.08.2013 » Tallissa vallitsee jännittävä tunnelma, sillä kasvatteja pitäisi alkaa tupsahdella maailmaan jo vajaan viikon kuluttua! Kaikki tammat voivat hienosti, vaikka kokoa niiltä alkaakin jo löytymään melko reippaasti. Viisi seitsemästä kasvatistamme on todennäköisesti jäämässä meille, ja kaksi pääsee maailmalle näyttämään osaamistaan. Näin mennään ainakin alustavan tiedon mukaan. Päivittelyjä ei elokuun aikana kovin montaa ole enää tulossa - syynä irl-kiireet.

23.07.2013 » Pientä taukoilua ollut viikon kestävän leirin takia. Tänään kuitenkin edessä paluu kotiin, joten saan ehkä taas jotain aikaiseksikin.. Hevosille kuitenkin lisäilty jonkin verran sijoituksia, ja hyvältähän nuo kisakalenterit rupeaa pikkuhiljaa näyttämään. Lisäksi myös viimeinen tamma, Ama, jolle ei oria vielä aikaisemmin ollut löytynyt, sai nyt upeaa herraseuraa ja varsan pitäisi syntyä 20.8. Yhteensä 7 kasvattia syntyy siis meille elokuun aikana, joten varsinaista hulinaa tiedossa. Suurin osa varsoista on jäämässä meille, mutta parille on tarkoitus etsiä koti muualta.

16.07.2013 » Kenttäkisojen tulokset tulleet !! Sen lisäksi kaksi uutta connemaraa, Timo ja Mary. Tuntuu että muita päivityksiä ei tulekaan kun ilmoituksia uusista poneista... Tänään kuitenkin lisätty lisäksi poneille reippaasti sijoituksia ja myös toinen maailmalle lähtevistä kasvateistamme on varattu.

08.07.2013 » ... jälleen kerran uusi poni talliin, Aida Connemarasin kasvatti Aidan Faye. Hevoslistaus uudistettu, ja iloksemme saamme ainakin 3 uutta kasvattia vielä elokuun aikana ! Nadialle, Moonalle ja Abgelle nimittäin löydettiin orit. Jäljellä olisi Adannéssa ilman herraseuraa siis ainoastaan Ama, sillä muut tammat ovat joko liian nuoria tai liian uusia. Aman kohdalla tilanne ei ole paha, koska sille löytyy meiltäkin jo 3 eri orivaihtoehtoja, joista valita, jollei ulkopuolista oria löydy.

03.07.2013 » Adannéen saadaan kuin saadaankin kasvatteja tälle vuodelle, sillä Hayleylle, Caitlinille ja Astalle löytyi kivat connemaraorit. Toivottavasti myös meidän fwb-tammat ja nf-tamma Abge saa varsoja vielä tänä vuonna !

01.07.2013 » Koska olen hyvä puhumaan itseni ympäri, on shoppailulakko nyt aika pahasti pettänyt. Tänään on nimittäin saapunut oikea lauma uusia asukkeja: sh-tamma Minni, fwb-tamma Vanja, nf-tamma Helmi sekä conn-ruuna Reetu. Sen lisäksi hevosille on lisäilty sijoituksia ja kenttäkisoihin on myös lisätty pari osallistujaa.

28.06.2013 » Kenttäkisoihin on tullut jo jonkin verran osallistujia, mutta vielä on monessa luokassa reippaasti tilaa. Hevosille on lisäilty sijoituksia KRJ-kisoista. Pian täytyisi myös suunnitella, mille tammoille halutaan varsoja vielä tälle vuodelle ja mitkä odottelevat yhä. Ainakin Asta, Hayley, Moona ja Ama kaipailisivat oreja itselleen.

24.06.2013 » Adanné järjestää ensimmäiset kenttäkisansa 13.07.2013 ! Osallistukaahan kaikki ;)

22.06.3013 » Uusi poni talliin, Blackwell AVE, joka oli juuri aiemmin mainitsemani täydellinen tapaus, jota ei vaan voinut jättää ostamatta. Tervetuloa Aki!

20.06.2013 » Moonalle ja Amalle sukuselvitykset tehty! Monilta ne kuitenkin vielä puuttuu, joten tekemistä riittää yhä. Sen lisäksi hevoset, joilta puuttuivat vielä kuvat, ovat saaneet kuvat sivuilleen. Näitähän olivat siis Jaakko, Canley ja Urho.

18.06.2013 » Hayleylle, Amalle, Moonalle ja Roopelle valmennukset! Lisäksi joitakin sijoituksia lisätty.

17.06.2013 » Myös Adannén kasvattajanimi saatiin onnistuneeksi rekisteriin. Tällä hetkellä se on rekisteröity ainoastaan connemaroille, mutta kunhan meillä syntyy muita rotuja niin nekin toki lisätään saman kasvattajanimen alle.

16.06.2013 » Aku, Antti ja Jaakko saivat itselleen VH-tunnukset. KRJ-sijoituksia merkitty hevosille.

13.06.2013 » Adanné saatiin viimeinkin rekisteröityä VRL:n tallirekisteriin! Tästä eteenpäin Adannén kasvateille merkitään siis kasvattajaksi ADAN2992

12.06.2013 » Uusia hevosia - jälleen: Paluumuuttajat Aku ja Antti saapuivat meille pienen mutkan kautta uudemman kerran. Niiden lisäksi talliin muutti connemaraori Jaakko. Nyt rupeaa meidän karsinat täyttymään siihen malliin, että shoppailu saa hetkeksi riittää, ellei jotain aivan täydellistä osu silmään. :)

11.06.2013 » Uusi asukki, new forest-orivarsa Hopearinteen Canley saapui tänään talliin! Myös kolme muuta uutta oria saapuu tänne lähipäivinä. :)

09.06.2013 » Pientä päivittelyä sivuilla. Uusia asukkeja etsinnässä.

04.06.2013 » Uusia asukkeja, Abgerundet GER ja Sointuvan Urheiluhullu, molemmat muuttivat muilta talleiltani. Urho saapui meille Sointuvasta ja Abge puolestaan jo lopettaneelta talliltani Divergrentistä.

15.03.2012 » Kiirettä on pitänyt virtuaalitalleilun ulkopuolella, joten päivitykset hieman jäissä lähiaikoina ollut... Tänään kuitenkin kaksi uutta fwb-oria talliin, Aku ja Antti. Käykäähän tervehtimässä porilaiskaksikkoamme!

04.03.2012 » En sentään uudestaan onnistunut töppäämään vaan kaikilla poneilla on nyt rekisterinumerot ja kilpaileminen voi alkaa!

03.03.2012 » Nohh, onnistuin vähän töppäilemään rekisteröimisten kanssa joten uusiksihan ne meni. Ilmeisesti liian pitkä aika edellisistä rekisteröinneistä. Nyt on oikeastaan kuvia lukuunottamatta kaikki valmista ja kunhan kaikki hepat saavat tunnuksensa, voidaan alkaa kilpailemaan. Myöskin uusia hevosia olisi tarkoitus hommata muutama kappale.

01.03.2012 » Kaikilla hevosilla on nyt sivut valmiina, sekä muistosivut on myös kuosissa. Mainitsemani kasvatti, Adanné Dolton myös saapui tänään ja herra alkaakin pikkuhiljaa totuttelemaan jatkuuvaan lämpöön. Dolton, Caitlin ja Nadia on myös nyt odottamassa rekisteröintiä, sain lopultakin hakemukset tehtyä. Nykyään meiltä löytyy myös vieraskirja, jonne saa käydä kirjoittelemassa.

29.02.2012 » Karkauspäivän kunniaksi rohkenen ilmoittaa pitkäksi venyneen tauon loppuneen. Tänään olen ahkerasti fiksaillut kaikenlaista pikkusälää sivuilla ja päivitellyt vanhaa kasvattilistaa, joka tosin näyttää hyvin huolestuttavalta, koska todella monen kasvatin sivut ovat mystisesti kadonneet. Yksi kasvattimme kuitenkin, Adanné Dolton saapuu meidän iloksemme takaisin maailmalta ja jää asustelemaan ja kilpailemaan kotiinsa. Doltonin oletetaan saapuvan viikon sisää. Lisäksi saimme myytyä toisen kasvattimme, Adanné Interferencen uuteen kotiin.

Muutamalle hevoselle pitää vielä saada rekisterinumero, ja sen jälkeen kenttäratsumme ovat valmiina aloittamaan kilpailemisen jälleen. Uusia hevosia olisi myös tarkoitus hankkia piakkoin kunhan kaikki muu lähtee rullaamaan.

19.08.2011 » Hyvää synttäriä meille !! Sivut saatiin kuin saatiinkin lähes kuntoon synttäreille, mutta kuvatilanne sivuilla ja muutama toimimaton linkki ovat vielä jääneet odottelemaan tehtävälistalle. Tehtävälistan kanssa pidetään nyt pientä taukoa, koska nyt juhlitaan!

10.08.2011 » Eilen jostain syystä muistin tämän liian kauan unohduksissa olleen projektini ja nyt ollaan jo voiton puolella sivujen julkaisun kanssa. Ulkoasu oli lähes valmiina, pientä hienosäätöä oli toki tehtävä. Kamalaa, miten on unohtanut kaikki mahdolliset koodit mitä tarvitsisi. Tällä hetkellä huonoimmassa jamassa on kuvatilanne, niitä löytyy tasan nolla kappaletta. Hevosten sivujen siirto on myös vaiheessa. Lisäksi esittely on kesken, mutta pikkuhiljaa fiksaillaan asioita kuntoon. Nyt toivotaan vain, että innostus kestää ja uudistunut Adanné näkee pian päivänvalon !

Adanné täyttää muuten 3 vuotta 19.8 ! Saadaankohan putiikki pystyyn ennen sitä?

SUNNUNTAI, 25.04.2010
Ianin jälkeläislista piteni jälleen kahdella nimellä, sillä 3.2 syntyi Kuiskauksen Lindy Hop ja 20.3 syntyi Bryn Pillowcase. Molemmat ovat siis tammoja rodultaan. Muuten on ollut Adannén osalta melko hiljaista. Kohta olisi aika etsiä taas muutamalle tammalle oriseuraa, jotta saataisiin muutamia kasvatteja tällekin vuodelle.

PERJANTAI, 19.03.2010
En ollut huomannut, että Dylankin on ollut ilman kuvia, joten tänään sitten metsästelin sille kuvia. Lopulta sitten löysinkin itseäni miellyttävät kuvat. Sen lisäksi Nadia sai luonteen ja sukuselvityksen tänään ja sitä ennen myös Caitlin on saanut sukuselvityksen itselleen. Nyt on siis Adannéssa ponien sivut täysin kunnossa, joten jatkossa yritän keskittyä niiden päiväkirjamerkintöjen kirjoittelemiseen.. =)

PERJANTAI, 05.03.2010
Nyt on kaikilla meidän ponskeilla kuvat! Tänään kuvat saivat Hayley, Nadia ja Ian. Enään puuttuu kaksi sukuselvitystä ja yksi luonne, sitten on kaikki Adannén osalta reilassa. =)

LAUANTAI, 06.02.2010
Muutama jälkeläislista ja kasvattilista päivitetty tänään. Tuntuu nyt, että ei jaksa virtuaalihommissa olla yhtään mukana, kun VRL ei toimi vieläkään... Joten epäaktiivisuutta edelleen ilmassa.

++ Saatiin lopultakin se uusi consutamma remmiin mukaan, Nadia VIE - käykäähän kurkkaamassa. <;

SUNNUNTAI, 10.01.2010
Ei tänäänkään sen kummallisempaa, Hani sai luonteen itselleen, samoin toisen polven sukuselvityksen. Kuvat uupuvat vielä. Sen lisäksi kirjoittelin parille ponille päiväkirjamerkintöjä, ja niiden kanssa pitää tänä vuonna skarpata, sillä osalle poneista ei kirjoitettu kertaakaan vuonna 2009..


KESKIVIIKKO, 06.01.2010
Pikkupäivityksiä vain tänään: Hanille ensimmäisen polven sukuselvitys, Liinalle kuva sekä luonne sekä etusivun connemarakasvattajiin lisätty Virallinen.

MAANANTAI, 04.01.2010
Nyt on ensimmäinen tammahankinta tehty, mutta kyseessä on tilausvarsa, joka syntyy vasta 21.1, joten vielä joudutaan hieman odottelemaan. Myös pari muuta on harkinnassa ;)

PERJANTAI, 01.01.2010
Hyvää uutta vuotta kaikille !!

Uuden vuoden alkajaisiksi Adannén ulkoasunvaihdos saatiin lopultakin päätökseen. Tauko kesti aivan liian pitkään, koneongelmien - ja oman laiskuuteni vuoksi. Uuden vuoden lupaukseni onkin se, että olen aktiivisempi tallieni kanssa, enkä pidä niin pitkiä taukoja, kuin mitä edellisenä vuonna pidin.

Meidän uusi vuosi alkoi varsin surullisissa merkeissä, sillä menetimme yhden upeista tammoistamme, Redinan, jolla oli ikää reilu 25 vuotta. Nyt meidän tammakanta alkaa koostua pelkästään omista kasvateista, joten uusia tammahankintoja pitäisi tehdä lähiaikoina...


PERJANTAI, 13.11.2009
Uusi ulkoasu vaihdettu kaikille sivuille, ja pikkuhiljaa rupeaa tuo taukokin olemaan ohitse. Tein myös sivut uudelle kasvatillemme, joten kaikki tutustumaan Caitliniin. Meidän yksivuotispäivä, mistä viimeksi puhuin - oli ja myös meni, joten mitään ihmeempää ohjelmaa ei siis nyt tullut. Kisoja kuitenkin ruvetaan järjestämään toivottavasti heti vuodenvaihteen jälkeen.

MAANANTAI, 13.07.2009
Tänään Fere sai itselleen lopultakin luonteen, jota se olikin jo ehtinyt odottella vaikka kuinka kauan. Sain jälleen vetää yli yhden työn tekemättömien hommien listasta. Nyt puuttuu enään Feren sukuselvitys, sekä Hayleyn ja Milanin tekstit.

+ Tajusimpa muuten, että reilun kuukauden päästä ollaan oltu vuosi pystyssä, ihmeen nopeasti vuosi hurahtanut! Jotain 1-vuotisjuhlaohjelmaa voisikin ruveta suunnittelemaan ! ;)


SUNNUNTAI, 12.07.2009
Vaikka kuvittelinkin saaneeni jonkinlaisen rutiinin tuohon päivittelyyn niin vielä en ole onnistunut. Edellisestä päivityksestä on kulunut jo reilusti aikaa. Tänään lisäilin Adannén poneille ensimmäiset sijoitukset heinäkuulta.


TORSTAI, 28.05.2009
Etusivun päivitykset ovat olleet olemattomia parin kuukauden ajan, mutta ihan pystyyn kuollut ei talli ole muuten ollut. Tänään on pieniä muokkauksia tehty, lisäilty jälkeläisiä poneille yms. Nyt myös suurimmalla osalla poneista on rekisterinumerot.

Kisaaminen on valitettavasti tällä hetkellä täysin jäässä, mutta yritämme saada kesä-heinäkuussa jonkun verran taas kisoja poneille.


PERJANTAI, 20.03.2009
Vielä näköjään vei pari viikkoa saada jotain aikaiseksi, tänään kuitenkin on lisäilty sijoituksia urakalla, ja 12.3 syntynyt kasvattimme Hayley on saatu lisättyä ponit-sivulle. Itse sivut kylläkin ovat vielä alkuvaiheessa.

Viikonlopun aikana olisi tarkoitus vielä noita puuttuvia tekstejä poneille kirjoitella...


TIISTAI, 03.03.2009
Kauan on mennyt, että sain Adannén kanssa jotakin tehtyä, vieläkin ollaan jonkinlaisessa horroksessa, mutta pikkuhiljaa noustaan ylöspäin.

Tänään on tehty vaikka mitä, Terolle kirjoittelin luonteen, tai oikeastaan lisäsin sen vaan, sillä kirjoittelin sen jo hiihtoloman aikana. Dylan sai itselleen sukuselvityksen, samoin Riku. Tuskastuttaa vain se, että noita poneja tuntuu katoavan koko ajan lisää, jolloin sukuselvityksen tekeminen on todella raivostuttavaa.

Paljon on vielä tekemättä, vaikka paljon olen aikaankin saanut. Kuvia puuttuu vielä turhan monelta, mutta muuten on asiat mukavalla mallilla, sillä ainoastaan Fereltä ja Milanilta puuttuvat luonteet ja sukuselvitykset osittain.


MAANANTAI, 12.01.2009
Tänään päivittelin hieman, ja saatiin myös tälle vuodelle ensimmäinen kasvatti kaavailtua. Varsa syntyy tammikuun lopulla. Tälle varsalle on jo tiedossa uusi koti, joten siitä ei tarvitse kantaa huolta. Frejallekin on tiedossa ensimmäinen jälkeläinen helmikuussa, joten ihan kivalta vaikuttaa nämä asiat.

Kisaus puolestaan on hieman ollut jäissä, mutta tänäänkin tuli osallistuttua uusiin kutsuihin. Pikkuhiljaa yritän alkaa kisaamaan aktiivisemmin..

Enni muutti uuteen kotiin, joten nyt tallissa on vain 17 ponia. Kauaa ei luultavasti tämä luku pysy, sillä koko ajan löydän syötävän suloisia poneja, joista sitten innostun tekemään tarjousta. :D


LAUANTAI, 03.01.2009
Pari tallia linkkilistalle, ei muuta päivittelyä tänään.


MAANANTAI, 29.12.2008
Nyt on aika pistää vuosi 2008 pakettiin ja toivottaa kaikille hyvää uutta vuotta 2009! Ensi vuodelle tavoitteita ja tehdään suunnitelmia vasta uuden vuoden alussa, ja kirjoittelen niitä sitten jossain vaiheessa ylös. Jotain pientä uutta sivuille saattaa tulla jossain vaiheessa <;


SUNNUNTAI, 21.12.2008
16.12 syntynyt connemarakasvattimme jäi sitten meille, ja orihan siitä tuli. Nimeksi tällä söpöläiselle annettiin Adanné Interference, jota kutsutaan Fereksi. Nyt meillä on omia kasvatteja asustelemassa 4 kappaletta, joten nyt ei ihan heti kasvatteja itselle jätetä. Muutenkin tammi-helmikuussa aloitetaan taas kisaamaan hieman aktiivisemmin, joten ei niitä kasvatteja muuallekaan lähde. Ainoastaan tuo 26.12 syntyvä varsa matkaa Backstageen.


MAANANTAI, 15.12.2008
Kasvatteja on nyt syntynyt pari kipaletta, kuun lopussa connemaroja on se tarvittava 5 kpl, jotta saadaan kasvattajanimikin rekisteriin. Huomenna pitäisi syntyä Nean varsa, jonka lopulta mutkien kautta päätimme jättää Adannéen. Toinen kasvatti jonka päätimme pitää, on welsh-ori Adanné Milan, sen pitäminenkään ei itsestäänselvyys ollut, myyntitopakin oli pystyssä kunnes päätin sitten jättää tuon tännenäin.

Tällä hetkellä en voi kisata, sillä VRL toitottaa vaan miten seurasi on lopettanut, liity uuteen. Lähetin kuitenkin hakemusta jo yhteen seuraan, ja vastausta odottelen. (:


KESKIVIIKKO, 03.12.2008
Nyt ei ihan hirveästi viikkoja vierähtänyt päivitysten välissä, vaan Adannén kanssa olen ollut kohtalaisen aktiivinen lähes koko ajan. Kasvatteja odottelen ja sen jälkeen kisaus alkaa täydellä teholla. Nytkin kisataan niitä poneja, joilla ei muuta tekemistä ole.

Tällä hetkellä on kamala laatuarvosteluhimo ja mietin koko ajan mitä hevosia haluan laatuarvosteluun ja millä voisi olla mahdollisuuksia siellä pärjätä. Esimerkiksi Noora, Nea ja Riku voisivat mennä seuraavaan laatikseen mikä vastaan tulee. Nea ja Riku voisivat käydä sekä YLA:n että ERJ:n laatispalkintoja tavoittelemassa, Noora pelkkään YLA:an. Redinakin voisi YLA:ssa piipahtaa uudestaan ja yrittää korottaa palkintoaan... Katsellaan <;


LAUANTAI, 22.11.2008
Päivityksiä en taas ole muistanut merkitä, vaikka lähes joka päivä jotain täällä parantelen, muuttelen ja lisäilen. Tekemättömien juttujen lista on nyt huomattavasti paremmassa jamassa, kun vähän aikaa sitten, koska tällä hetkellä 15/16 ponilla on jo kunnon luonne, ja sukuselvityksetkin on 11/16 ponilla. Ensinksi yritänkin saada kaikille poneille luonteet ja sukuselvitykset, ja sen jälkeen alan metsästämään kuvia.

Erika löysi lopultakin oriseuraa, Bye Calvin-niminen ori tuli astumaan Erikan 12.11. ja varsan pitäisi syntyä 26.12. Meillä siis connemarakasvattien lasketut ajat olisivat 6.12, 16.12 ja 26.12 - eli kymmenen päivän välein. Toisen welsh-kasvattimme pitäisi syntyä 7.12.

Myöhemmin tänään saatan jatkaa päivittelyä, nyt oli tälläinen pikakertaus tulevasta. (:


SUNNUNTAI, 16.11.2008
Tänään tämä vähän yli viikon mittainen epävirallinen tauko päättyi, kun sain ulkoasun valmiiksi. Tähän ulkoasuun olen oikeastaan aika tyytyväinen, vaikka IE:llä kuseekin aika pahasti, ei kuitenkaan estä käyttämästä silläkin. Värit eivät tähän synkkään ja kylmään aikaan oikeastaan sovi, mutta milloikohan olisin sellaisesta välittänyt.

Pari ponia sai myös tauon aikana luonteen, mutta siltä niitä puuttuu vielä paljon. Kuviakin pitäisi jostain alkaa etsimään... Paljon on hommaa vielä, että saadaan kaikki kuntoon. 19.11 on muuten tallin 3-kk syntymäpäivät <;


LAUANTAI, 08.11.2008
Vaikka en olekaan etusivulle merkinnyt päivittelyjä, niitä on silti tasaiseen tahtiin tullut - ja tulee edelleen. Adannéen syntyy joulukuun aikana kolme kasvattia, kaksi connemaraa ja yksi welsh mountain. Toinen connemaroista, ja welsh jäävät mitä todennäköisimmin asustelemaan tänne, toinen connemaroista matkaa synnyttyään Irlantiin, avenirin tallille Soundlessiin.

Jossain vaiheessa pitäisi VRL:lle lähettää sähköpostia menemään, että vaihtaisivat Relan nimeksi Adannén, kun sitä ei näköjään pysty itse vaihtamaan. Sillä ei tosin vielä ole kovin kiire, mutta olisi kiva päästä niitä kisojakin kohta järjestämään, ja rekisteröidä kasvattajanimemme, sillä kohta niitä kasvatteja on se tarvittava määrä. (psst. Erika kaipaa yhä sulhasta <;)


LAUANTAI, 18.10.2008
Tänään jälleen uusi hevonen, tällä kertaa talliin asteli wA-ori Tero. Tänään lisäksi linkkilistaan täytettä, ja otin käyttöön tuollaisen "omat suosikkitallini"-symbolin.


PERJANTAI, 17.10.2008
Tänään tein rästiin jääneitä hommia tosi paljon, ja tuntuu että sain jotain aikaankin! Kirjotin neljälle ponille kuulumisia, kahelle ponille luonteet ja kahelle ponille hommasin kuvat. Nessi sai siis tänään kunnon remontin sivuilleen, kun se sai lopultakin luonteen ja kuvat. Nessin kanssa päästään muuten pian kisaamaan <;

Unohdin edellisessä kirjoituksessa esitellä uuden asukkaamme, Piano Man aka Ian muutti Colwaysta meille asumaan 15.10. Herra saa ensin tutustua talliin ja sen jälkeen lähdetään kisaamaan.


TORSTAI, 16.10.2008
Pieni reissu Etelä-Suomeen, siksi ollut hiljaisempaa. Tänään sain tuohon tuollaisen connemarakuvan etusivua piristämään, katsotaan nyt jos se siitä vielä vaihtuu eri kuvaan, itse ehdin jo kyllästyä.. :D Muuten ei sen kummempaa, kisausinto palannut ja olen osallistunut ainakin pariinkymmeniin kisoihin kahden päivän aikana.


KESKIVIIKKO, 08.10.2008
Tänään pientä päivittelyä, Asta sai kuvat, ja linkkilistalle yksi talli. Syyslomalla päivittelyjä ei tule ainakaan keskiviikkoon asti, ellen sitten jostakin löydä konetta, minne pääsisi päivittelemään...


SUNNUNTAI, 05.10.2008
Ei tämä tauko nyt ihan niin hirveän pitkäksi venähtänytkään, sillä päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja väkertää itse tämänkin ulkoasun. Hiemanhan tämä on vielä tylsä, kun kuvia ei ole, mutta eiköhän sitä ilmankin pärjää. Nyt ollaan sitten tässä normi-päivittelyrytmissä taas jotenkuten kiinni, ja pitäisi taas aloittaa kisaus, joka on vähän jäänyt. Kisaus alkaa mahdollisimman pian, ja se loppuu loka-marraskuun vaihteessa, jolloin tammoille olisi tarkoitus etsiä oriit, jotta saataisiin naperoita talliin ja maailmalle.


PERJANTAI, 26.09.2008
Adanné jää hieman vähemmälle päivittelylle parin viikon ajaksi, sillä odottelen uutta ulkoasua, ja sen jälkeen pitäisi sivut vaihtaa siihen.


TORSTAI, 25.09.2008
Tänään rekisteröin Astan, Ennin ja Valtterin hevosrekisteriin. Viimeksimainittu lähtee myös ensi kuussa jossain vaiheessa kilpakentille. Ilmoitin myös Robinin ensi kuun yleislaatuarvosteluun, ja toivon sieltä YLA3-palkintoa herrallemme, mutta sijoitusten vähyys ja rakennekuvan puuttuminen verottavat varmasti pisteitä.


SUNNUNTAI, 14.09.2008
Uusi asukki, wA-ori Valtteri, joka on kohta kolmivuotias itsevarma hieman pomotteleva ori.


PERJANTAI, 05.09.2008 Alkuinnostuksen jälkeen hieman hiljaisempaa on ollut jo pidempään, mutta täällä ollaan taas ja täyttä höyryä mennään taas eteenpäin. Kisauksen olen jo aloittanut näillä nuorukaisillamme, joista nelivuotiaat Erika ja Dylan ovat jo ensimmäiset sijoituksensa hakeneet. Blakekin on jo ilmoitettu muutamiin kisoihin, mutta sijoituksia ei vielä ole saatu.

Tallillamme on näin lyhyessä ajassa syntynyt jo neljä kasvattia, joista kaksi asustaa Adannéssa, yksi kaipailee vielä kotia, ja yhdellä on jo koti tiedossa. Saanen esitellä 24.8 syntyneen Adanné Last Memoryn, joka on 0.3-vuotias connemaratamma, sekä tänään syntyneen Adanné Vriendinin, joka on ensimmäinen welsh-kasvattini ikinä. Näiden tammojen emät aloittelevat pian myös kisauksen, ja uusia varsoja olisi ehkä alkuvuodesta tulossa. :)

Asiaa näyttää löytyvän paljonkin, joten olisikohan jonkin sortin tallipäiväkirja paikallaan... ;>


TIISTAI, 19.08.2008
Tässä se on, lopultakin. Projektini jonka kanssa olen kauan uurastanut. Nyt jäljellä on enään parin luonteen ja sukuselvityksen kirjoittaminen, sekä muutamien kuvien etsintä. Sivuille on muuten tulossa koristekuvia, mutta niiden tulo voi hieman kestää. Päätin jo kuitenkin avata tallin, sillä sivut ovat päällisin puolin kunnossa.