Adanné Sportponies

Kasvatustoiminta

Adannéssa on alusta asti painotettu kasvatustoimintaan, ja nykyäänkin varsoja syntyy vuosittain useita yksilöitä. Kasvatusrotummme ovat connemaranponi ja newforestinponi, joista ensimmäinen on ollut mukana alusta asti, kun taas jälkimmäinen on uudempi, ja kasvatus on alkanut vuonna 2013. Kaikki kasvattimme ovat mitä todennäköisimmin kenttäpainotteisia, sillä me Adannéssa haluamme edistää kenttäratsastuksen suosiota kasvattamalla uusia lajin huippuyksilöitä.

Jos Adannén kenttäkasvatti kiinnostaa, voit katsella astutuskalenterista onko kasvatteja varattavana tai voit ottaa yhteyttä sähköpostilla ja ehdottaa omaa yhdistelmääsi. Adannén yli 5-vuotiaita oreja voi myös kysyä jalostuskäyttöön ulkopuolisille tammoille.

Kasvattilista - Myytävät ponit

Myyntiehdot

1. Kasvatin sivut tulee ilmoittaa minulle kahden viikon sisällä ostopäivästä osoitteeseen jonnavirtuaali(a)gmail.com
2. Kasvatti saa omat, siistit sivut joilta löytyvät vähintään perustiedot. Kasvattajaksi tulee merkitä Jonna, Adanné.
3. Kasvatti rekisteröidään VRL:n hevosrekisteriin, kasvattajaksi merkitään Adanné (ADAN2992) ja kasvattajanimeksi Adanné. Tämä tarkoittaa myös, että ostaaksesi kasvatin meiltä, sinulla tulee olla VRL-tunnus.
4. Toivomme kasvatille kotia, jossa se pääsee kilpailemaan kenttäratsastuksessa, mutta myös muunlainen aktiivisuus sopii meille. Jos sivut ovat useita kuukausia täysin päivittämättä, eikä yhteydenottoihin ole vastattu, voin ottaa kasvatin takaisin.
5. Jos kasvatin sivujen osoite muuttuu, ilmoitathan uuden osoitteen minulle. Jos et jostain syystä voi pitää kasvattiani enää itselläsi, tarjoa sitä minulle ennen kuin myyt sen muualle.

Kilpailut ja muut tapahtumat

kilpailupäivä / vip jaos, laji luokat tila
13.07.2013 / 10.07.2013 KERJ, kenttäratsastus harraste - CIC3 tulokset